14 Haziran 2009 Pazar

Turkcell iPhone Kampanyasını Yeniledi!


Turkcell iPhone sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Yeni kontrat sistemi ile 68.99 Türk Lirasından başlayan fiyatlar ile 8 Gigabayt iPhone 3G fiyatına 16 Gigabayt iPhone 3G sunuyor.

Turkcell’in bireysel müşterileri için hazırladığı yeni ‘‘Mini Paket’’ seçimi ile birlikte 8 Gigabayt iPhone 3G fiyatına 16 Gigabayt iPhone 3G sunuyor. Ayrıca daha önceki kontrat sistemi gibi sadece bir tarifeye bağlı kalmayıp diğer tarifelerden de yararlanabiliyorsunuz.
‘’Bireysel Mini Paket’’ seçeneğini seçen kullanıcılar iPhone 3G 8GB’a yada iPhone 3G 16 GB’a aynı fiyattan sahip olabiliyorlar. Bu paketi seçen kullanıcılar sadece özel fiyat indirimden değil bunun yanı sıra; haftada 2 gün Turkcell’lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma 1 Gigabayt internet paketinde sahibi oluyorlar. 399 Türk Lirası ön ödeme dahil 24 ay boyunca 69 Türk Lirasına cihaza sahip olabiliyorsunuz. ‘‘Kurumsal Mini Paket’’ seçeneğini seçenler ise iPhone 3G 8GB’a ön ödemesiz bir şekilde 18 ayda 99 Türk Lirasına sahip oluyorlar. Bu paketten yararlanan kullanıcılara ise 3 Gigabayt internet paketi hediye ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder